2019-06-08 1084 views
從來未寫過食評,亦冇影到相,不過今次就忍唔住要comment 下。$188放題,仲有加$20 先有醬料,咁唔通唔點豉油咩,咁不如直接寫208好過啦,再加一,正常最後$228一位埋單。但原來端午節正日要加$20一位,但book枱時冇講,坐低亦冇講,直到埋單先知,反而怪我地唔睇門口貼告示。如果我哋係walk in嘅, 梗係會喺門口睇清楚啦, 但打得電話黎book,就有責任告知客人假日有特別收費。爭拗左一陣之後,最後都話唔使收,不過之後黑面。食物選擇少,但質素尚算可以,要食好啲例如墨魚滑,蝦滑,少量海鮮就要加$68一位。黃金雞湯底完全冇特色,唔好味,而且淡味,番茄湯底可以接受。