2019-06-23 194 views
今天第一天開門就來試一下!大約在門口等了15分鐘便可以安排入座,原本我們打算點常餐嘅豬潤米及特餐嘅暗然銷魂飯,但當時侍應講話賣晒,當時係12:15 所以我哋改為常餐嘅沙茶牛肉米及特餐嘅豬扒雙煎蛋飯,但實際上我平時食茶餐廳都係食榨菜肉絲米或豬潤米,但為咗試吓佢常餐嘅多士,好無奈咁揀咗沙茶牛肉米!飲品好快就送到,熱奶茶算係正常,但相比華立既奶茶,就左差d。腸仔炒蛋多士,腸仔炒蛋都係正常,多士就比想像中好食,不過個牛油就自己擦既!沙茶牛肉米就比較鹹,我返到屋企飲咗三杯水!豬扒雙煎蛋飯差不多等了半小時先到,豬扒味道有少少奇怪!就在等煎蛋飯時,附近有一枱比我們遲少少入座嘅,竟然點左暗然銷魂飯,真係O左嘴!之後旁邊再有一台新入座嘅,就叫咗豬潤米&暗然銷魂飯,之後個侍應又話暗然銷魂飯賣晒!當時係13:45!可能第一天新開張比較亂,但都唔好老點我話冇囉,如果係要等得耐就應該話比客戶知要等得耐,你話賣晒轉個頭其他剛入坐嘅又叫到喎,最後我食咗樣我根本唔想食嘅嘢!早知我就去大埔墟嘅茶餐廳食啦!
今天第一天開門就來試一下!

沙茶牛肉米就比較鹹,我返到屋企飲咗三杯水!

豬扒雙煎蛋飯差不多等了半小時先到,豬扒味道有少少奇怪!

早知我就去大埔墟嘅茶餐廳食啦!
2019-06-23
$55 (Lunch)