2024-07-26 267 views
早幾日帶小朋友去左元朗既農莊玩~~放電放足大半日~~又餵羊又玩水又玩充氣城堡波波池又玩泡泡玩水⋯仲試左人生第一次釣蝦~~🤣🤣 玩到夠曬攰~佢攰我都攰⋯🤣😂 即刻上網睇睇附近有咩好食~~見到哩間泰東有泰國菜之餘仲有煲仔飯~👍~夠曬特別~岩曬細佬~佢無飯不歡~ 我地叫左泰國菜同煲仔飯~~兩種菜式都做得好好~當然食開煲仔飯都會味梗係要食埋飯蕉~~🤣🫰🏼 仲有仲有~原來出面逢五六日~夜晚7點定7點半有live唱歌~日日唔同~~可惜得地早食只係聽到少少~因為玩左成日真係要早啲返去抖抖~~。出面既坐位真係好有feel~~~夜晚一定好靚好舒服😌~下次可以晏小小去,邊食野邊享受音樂~~🎶🎵☺️

2024-07-19
Type of Meal