2021-08-29
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽➖Linguine Salimon $138➖Filet Mignon -12oz $218 Add: Garlic Mushroom $28Add: Carrot Cauliflower $28➖Hoegaarden Rose $68➖Big Bang $82🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🔼餐廳酒吧2合為一,行異國風情,餐廳中間有依加最受年輕人歡迎嘅打卡位😆 🔼1200-2000一杯啤都係$58-68 pint,啱晒坐低同朋友慢慢飲,慢慢Chit-Chat, 我今次叫咗Hoegaarden Rose,入口清爽甜美,苦味低,係啱女士飲嘅啤酒🔼 mocktail 嘅Big Bang 都唔錯,用咗芒果熱情果同埋菠蘿調配,夏日清新風味重,另外裝嘢飲嘅杯係用咗雀仔形狀嘅杯,非常適合打卡🔼 Linguine Salimon 扁意粉煙韌彈牙,重蕃茄味,酸酸甜甜,三文魚混合埋落個汁度,啖啖都食到三重滋味🔼 Filet Mignon 牛柳有12oz 重,2個人分食最好,肉質嫩滑juicy,配碟有creamy 薯蓉同健康雜菌,最特別係伴碟用咗芥辣忌廉同紅菜頭汁,令擺盤色彩繽紛,增加食慾
➖Linguine Salimon $138
➖Filet Mignon -12oz $218
Add: Garlic Mushroom $28
Add: Carrot Cauliflower $28
➖Hoegaarden Rose $68
➖Big Bang $82
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
🔼 Filet Mignon 牛柳有12oz 重,2個人分食最好,肉質嫩滑juicy,配碟有creamy 薯蓉同健康雜菌,最特別係伴碟用咗芥辣忌廉同紅菜頭汁,令擺盤色彩繽紛,增加食慾❤️
🔼叫牛柳仲可以以優惠價$28加配小食,叫咗Garlic Mushroom 同 Carrot Cauliflower,前者蒜味香濃,後者清新爽口
🔼食到一半,見到隔離枱叫咗海鮮拼盤串燒好吸引,我都叫埋一份。有大蝦、三文魚、吞拿魚😍頂部有檸檬可以均勻吱檸檬汁去海鮮上面增加鮮味,串燒底仲有Pita bread,可以包住海鮮醬汁一齊食
🔼埋單$600左右