2020-05-04 350 views
襯五一黃金週去平時少去嘅地方幫襯黃店。六両三位於尖沙咀比較少人流嘅街上,可能因為疫情影響,座位變少,都有6個客喺出面等緊位我去到先去攞飛,然後都好快就可以入去入到去覺得鋪位唔算大但幾舒服,冷氣幾足餐廳用過膠紙同marker落單,咁樣都幾環保我坐喺吧枱,雖然無同廚師對話,但睇佢地相處會覺得佢地好隨和,互相幫忙講返食物,我叫咗牛筋牛肋條麵,牛筋牛肋條都好淋好食,個湯底少少辣但唔會食唔到,仲幾開胃。麵就淋咗啲,我喜歡硬牙甚至有啲硬身因為五一黃金週,餐廳搞promote送中size冬瓜茶岩哂咁熱嘅天氣,冬瓜茶唔會太甜,恰到好處。雖然只係中size, 但已經係正常凍飲杯size。另外,餐廳有盒裝本地製口罩賣,但$210一盒有啲貴
我去到先去攞飛,然後都好快就可以入去
入到去覺得鋪位唔算大但幾舒服,冷氣幾足

餐廳用過膠紙同marker落單,咁樣都幾環保

牛筋牛肋條麵

因為五一黃金週,餐廳搞promote送中size冬瓜茶
冬瓜茶

另外,餐廳有盒裝本地製口罩賣,但$210一盒有啲貴
2020-05-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)
牛筋牛肋條麵
冬瓜茶