2019-09-03
去到港島西區通常都會周圍搵新餐廳食 因為真係太多 試唔曬😂 今次就同朋友見到呢間Gioia Charcoal Grill and Oyster Bar 見到佢啲蠔都好似幾抵 所以就試吓啦😎呢間嘅環境都幾有情調 燈光屬於偏暗 幾適合同朋友或者情侶傾下計食個飯👍未有嘢食嘅時候可以食下呢個芝士條 一開始我同朋友都唔肯定係裝飾定嘢食 但原來最後發現真係食得㗎🤣首先黎咗半打蠔 佢啲蠔係偏爽口嘅 仲有少少海水味 呢個價錢來講 都算唔錯👍之後再要咗一個Pepperoni pizza 我好欣賞佢個Pizza底 因為比較煙韌 唔會太乾 佢焗既方法令pizza有少少焦 好香👍再要多個蒜片辣椒欖油大蝦意粉 佢其實唔算好辣不過有少少辣味帶起都幾香 啲蝦都好新鮮好爽口☺️佢連熱檸水個杯都有講究 成個感覺高級左🤣
再要多個蒜片辣椒欖油大蝦意粉 佢其實唔算好辣不過有少少辣味帶起都幾香 啲蝦都好新鮮好爽口☺️ 佢連熱檸水個杯都有講究 成個感覺高級左🤣