(Non-member)
2012-09-12 72 views
煙三文魚黑松露沙律一流,個黑松露醋嘅味道調校得剛剛好,香氣加鮮味,可比美星級酒店的餐廳水準。主菜較喜歡炭燒豬扒,好淋滑,夾埋伴碟嘅洋葱再點豉油,好好味。燒三文魚扒是另一絕,外皮香脆但內裡仍然是魚生,兩個食法。主菜當然還有牛排啦,西冷及牛仔柳各有千秋,西冷味道較濃,牛仔柳肉質較滑,師父燒牛排功夫一流。若果要吃飯,可選香草雞石窩飯,雞肉夠嫩,飯夠香。意粉我會推介大蝦忌廉汁意粉,隻隻頂級大蝦,用料十足,忌廉汁香而不會溜口。甜品首選合桃笆菲,一件我自己就一定唔夠。若果伴碟的薯菜可讓客人自由選擇配搭便更理想。
2012-09-09
$200 (Dinner)
  • 沙律,牛排,甜品