2024-09-19 448 views
今日嚟到呢間AOAO , 咁其實因為我個 freind未試過,所以我帶佢嚟試下,因為真係貪佢呢度有feel,同埋佢鍾意打卡、咁就帶佢嚟打卡&食din啦 ,睇我食咗啲乜嘢。油甘魚刺身呢碟油甘魚刺身,色澤靚得不得了!魚肉新鮮,咬落去滑溜滑溜,搭配少少醬油,真係好正!每一口都係海洋嘅味道,唔食真係可惜。醃蕃茄沙律 沙律清新,醃蕃茄酸酸甜甜,啖啖都係滋味同爽脆,真係一口接一口,食完心情都好。唔錯的starter。焦糖南瓜配杏仁及肉桂焦糖南瓜甜得來唔膩,肉桂味道又唔會太重,杏仁嘅脆感添咗層次,食完之後心情瞬間提升!炸伊比利亞豬扒配梅子酸奶醬 呢個豬扒真係炸到金黃香脆,肉質鮮嫩,梅子酸奶醬嘅酸甜配搭得好好,食落去真係有種驚喜感,食完仲想再食多D!大閘蟹烏冬 大閘蟹嘅鮮味真係無得輸,烏冬又Q又彈,湯底濃郁,食到唔想停!每一口都係滿滿嘅幸福感,真係好想再來一次!芝士蛋糕最後嘅芝士蛋糕,濃郁嘅芝士味加上輕盈嘅口感,甜度剛好,食完之後心滿意足,真係令人回味無窮。Overall,Aoao真係一個值得推介嘅地方,無論係食物質素、擺盤定服務,都令我感受到滿滿嘅誠意。下次一定要再來試多啲嘢!

油甘魚刺身

醃蕃茄沙律