2017-09-12
突然好想食一個好飽嘅早餐,就諗起西營盤開左唔同種類嘅cafe,其實我無專登去睇食評,又想揾一間要外國feel啲,又舒服啲嘅我就會入去!當時,我見到此店時,我見到掛著有All Day Breakfast嘅牌!因為當日是平日,店裡比較小人,而有可以坐Bar枱,有窗可以一邊吃早餐,一邊看著人來人往的街景,挺寫意的!先來叫一份Hideout Jumbo breakfast, 再來一個Flat White!先説説個早餐,第一次在西區可以吃到一個有水準的!材料入面有煙肉,但是不太大片!炒蛋:香滑!亦都有煙三文魚數塊,當然還有沙律菜,一整杯自家製炸薯條,一條德國大肉腸,還有外面很少見的Scone!老實說:除了杯薯條之外,其實所有材料都好健康而且少油!再來就是Flat White, 我覺得咖啡的比例比起奶還要多!再講裏面的裝修,樓底很高,當然亦都上面有雅座!店鋪雖小,但起碼坐得舒服!
老實說:除了杯薯條之外,其實所有材料都好健康而且少油!
再講裏面的裝修,樓底很高,當然亦都上面有雅座!
店鋪雖小,但起碼坐得舒服!