2024-01-24
🌸🇯🇵極上の二人前👫(16oz和牛盛會🐮🐄)高溫石燒燒肉🪨🔥🥩九州A4和牛上前腿肉🇯🇵+🥩九州A4和牛三角胸🇯🇵🐮+🥩澳洲和牛封門柳🇯🇵🐮+🍄菇盛會🍄+ 飯🍚+日本烏冬🍲九州A4和牛上前腿肉,均勻嘅白色油花,脂肪比例分布得好平均👍🏻食落口爆哂超濃郁嘅牛肉味道👅口感鮮嫩,好滿足😌我最鍾意食呢款牛肉✌🏻九州A4和牛三角胸,位於肋骨嘅前面部位,所以肉質比較扎實😍肉質細嫩無比,食入口仲散發脂肪嘅香氣,好滋味澳洲和牛封門柳😌有濃厚嘅肉味,肉質細嫩,而且仲好鬆軟!好適合鍾意肉味濃嘅朋友🥰🥰燒肉配飯同埋日本烏冬簡直一流,烏冬煙韌又有口感,配埋秘製湯底,好入味😍😍好好味😋🌸奧利恩生啤🍺挑戰成功✅🥳老公參加左7秒啤酒Challenge 🤗估唔到佢喺用左6秒半飲哂成杯350ml啤酒😍😃🤩🤩挑戰大成功🥰將挑戰過程分享至社交平台,即送一杯啤酒作為獎賞😋食燒肉又玩遊戲配埋飲啤酒最合適,爽❣️🌸前菜(三品)有心思👍🏻👍🏻分別有「甜、酸、辣」嘅3款前菜,包括有甜甜嘅日本小蕃薯😋🍠酸酸嘅秘製雜菇😣🍄少少辣嘅海帶裙邊🥵🍴各有特色,雖然酸酸辣辣嘅2款前菜好醒胃,但我最鍾意食甜味,所以最鍾意食日本小番薯,真係好香甜🌸沙律🥗大
🥩九州A4和牛上前腿肉🇯🇵+
🥩九州A4和牛三角胸🇯🇵🐮+
🥩澳洲和牛封門柳🇯🇵🐮+
🍄菇盛會🍄+ 飯🍚+日本烏冬🍲
🌸奧利恩生啤🍺挑戰成功✅
🌸沙律🥗大大盤胡麻醬沙律,沙律菜好新鮮,越食越開胃,好快就同老公清哂成盤沙律😋👍🏻
🌸櫻花蝦味噌湯🦐🥣超濃郁嘅蝦味味噌湯,味噌湯灑滿一大堆櫻花蝦,口感好香脆好香口,令味噌湯味道鮮甜味倍升😋😋
🌸桂花烏龍茶☕️桂花味清新芳香,烏龍茶香濃味甘,解渴一流👍🏻👍🏻
🌸可口可樂🥤
🌸日式甜品(綠茶雪糕🍵🍦)
🩷推介🩷我最欣賞嘅地方係客人可以自行調較綠茶嘅濃稠程度👏🏻😍我鍾意濃濃的,所以我倒好少水喺綠茶粉之中,再用掃攪拌成為綠茶醬🤗🤗再淋喺雪糕上🍦成為自己調製嘅綠茶雪糕😍😋特別好味😋
餐廳環境舒適🤗店員友善又細心,會主動介紹唔同菜式嘅特色或者食法👍🏻整體食物質素高,有得玩有得食,又有驚喜嘅擦擦幸運咭活動,有好多豐富嘅禮物🎁我最後贏左免費智利白酒一枝🍾🤗滿載而歸✌🏻