The Market

2021-02-09 5781 views
食物款式有很多選擇,不論熱或冷盤,味道都很好,量亦足夠,算係我心目中頭幾位嘅自助餐,但熱盤的食物再熱一點就更好。甜品款式都好多,未能全部試哂,覺得最好味嘅係榴連奶凍及榴連醬,椰子雪糕同Godiva 雪糕普通,都係果啲味。整體黎講都算唔錯,但性價比唔高,因為我星期日去食午餐,一個人加埋一都要5百幾六百蚊,有啲貴,但成家人食得好滿足同開心,所以都值嘅。可能因為疫情關係先易啲book到位,之前想book都成日話full booking ,間唔中一次都可以嘅,但值唔值要等咁耐同呢個價位就見人見智喇⋯重點一提,全場較為值得食嘅係榴連,所以唔鍾意食榴連嘅人可以考慮去其他餐廳會值啲

甜品
2020-11-29
$560 (Lunch)
甜品
  • 榴槤甜品