2024-11-24 0 views
呢度雖然唔係地舖, 但係都有滿滿既客人, 遲啲黎都已經要等位, 所以如果多過3個人既話建議卜左位先黎🤓 酒類方面都係以Cocktail為主, 仲有個季節限定既Menu添😌Shaming Flower🌼($138)用加入左辣椒既Tequlia做基底, 再加入陳皮, 荔枝, 番石榴, 橙去調製, 第一啖入口會有啲辣, 加埋水果既味道呢個配搭幾特別同順口, 想再辣啲可以食一啖青辣椒🤩Newborn🌱 ($168)用VSOP做基底再加入唔同清爽夏日水果既元素, 入口酒精味會幾濃, 後面會飲到微微水果既香甜, 係季節限定Menu入面最易入口既一款😌最後埋單既時候就會送上一碗熱雞湯, 今次我地既係哈密瓜瑤柱雞湯, 湯頭好甜, 飲完成個人好暖🥰

Shaming Flower🌼($138)

Newborn🌱 ($168)

2024-11-22