好味指數:👅👅👅👅.5抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐呢間聽過唔少人去食,有人話好好食,有人話唔會再去食,所以我今次特登去試下,我覺得好唔錯👍🏻岩我口味,睇嚟呢間嘅口味真係因人而異🤣🤣藍芝士蘋果薄餅 $178嚟到梗係要食呢度最出名嘅藍芝士蘋果薄餅,我睇佢奇奇怪怪,唔係我朋友極力推薦,我應該呢世都唔會試🤣 但呢個pizza 真係有驚喜,刷新左我味蕾🤣!👍🏻蘋果嘅甜味同藍芝士嘅鹹味我冇諗過咁夾!👍🏻餅夠薄,夠脆👍🏻雖然塊pizza 係油,但唔知係味因為蘋果嘅關係,佢可以做到油而不膩🥹煙豬肉忌廉粗意粉 $148👍🏻煙肉好厚,肥瘦都有,一咬落去有一陣陣油脂味🥰👍🏻粗意粉軟硬度岩岩好👍🏻 cream 好濃,可以掛麵,但偏鹹😐😐食到後面有啲太油,可能係因為佢啲煙肉太肥味🤣🤣Mojito $88👍🏻酒味較重,岩我口味 Cocktail- yellow sour $50 (happy hour)🤣呢個做足佢個名咁sour, 酸到一飲落去即刻醒醒神😂😂😂 👍🏻我個人好鍾意呢杯,酸完後微甜,再帶少少澀味停留喺條👅整體好滿意Jacomax▶️服務好,不時幫我哋換水,坐左好耐都唔趕我地走🥹▶️環
好味指數:👅👅👅👅.5
抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5
回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐

藍芝士蘋果薄餅 $178

👍🏻蘋果嘅甜味同藍芝士嘅鹹味我冇諗過咁夾!
👍🏻餅夠薄,夠脆
藍芝士蘋果薄餅

煙豬肉忌廉粗意粉 $148
👍🏻煙肉好厚,肥瘦都有,一咬落去有一陣陣油脂味🥰
👍🏻粗意粉軟硬度岩岩好
👍🏻 cream 好濃,可以掛麵,但偏鹹😐
😐食到後面有啲太油,可能係因為佢啲煙肉太肥味🤣🤣
煙豬肉忌廉粗意粉

Mojito $88
👍🏻酒味較重,岩我口味

🤣呢個做足佢個名咁sour, 酸到一飲落去即刻醒醒神😂😂😂
👍🏻我個人好鍾意呢杯,酸完後微甜,再帶少少澀味停留喺條👅
Cocktail- yellow sour

整體好滿意Jacomax
▶️服務好,不時幫我哋換水,坐左好耐都唔趕我地走🥹
▶️環境衛生唔錯
▶️價錢唔係特別抵,但對得住食物質素,冇over charge
👉🏻想試下自己鍾唔鍾意blue cheese + 蘋果 嘅pizza, 就去試下啦,話唔定可以刷新左你啲味蕾🤣🫶🏻
藍芝士蘋果薄餅
煙豬肉忌廉粗意粉