2024-05-03 233 views
放假西區一日遊,去下唔同打咭位🫶🏻行到食飯時間,朋友話呢間Concept store有漢堡,又有薄餅,又有fo-yo,三樣都好吸引,全部都係我鍾意食嘅嘢❤️雖然餐廳主打外賣,不過都有提供一張枱堂食。漢堡同薄餅都有好多款,另一邊會見到fo-yo專櫃🥰#燒烤醬烤雞薄餅 薄餅有豐富嘅雞肉,好清新有番茄洋蔥,仲有埋芝士味,三合一。少許燶邊食起來感覺更好,新鮮熱辣。#蘑菇牛肉漢堡 牛肉彈牙juicy,有大量蘑菇平衡番,酸瓜另上,店員仲好細心切開咗一半,可以同朋友分享。#意大利芝士蒜蓉薯條食薯條個醬都好重要,沾滿芝士蒜蓉,芝士味勁香,蒜蓉其次,食到停唔到口。#Nutella Shake望到Nutella已經知道呢杯奶昔有幾吸引,口感順滑,仲可以食到Nutella,雙重享受。Frozen yogurt最後食埋甜品,有 Yo Mama既 frozen yogurt,入口軟滑,非常開胃,仲加左芒果同埋Oreo餅碎,超滿足呢~
放假西區一日遊,去下唔同打咭位🫶🏻

#燒烤醬烤雞薄餅

#蘑菇牛肉漢堡