2016-06-15 900 views
出咗地鐵口就到喇,不過覺得有D貴咯,朝早係添好運飲個茶食咗唔少點心都卑呢度平吖,不過入咗來都試下喇,畢竟呢度都幾出名嘅!雲吞麵,好細吖,乜嘢都細,碗好細,麵好細,雲吞好細,雲吞都幾可以吖,出邊嘅皮好柔軟好滑嫩,裡邊嘅蝦好彈牙,調味啱啱好。麵無我想象中嘅咁好味,可能係我對佢期待都幾高喇,其實係仲過得去嘅。菠蘿叉燒包,其實我係想試下同添好運嘅酥皮叉燒包又乜唔同喇,皮都算酥脆,不過覺得呢度嘅叉燒比較甜,我唔係幾鐘意咯。薏米水姜味濃到乜咁,我係一d都唔鐘意喇,不過人地對胃好吖,我最近食得有d寒,所以係要飲下呢嘅養下胃個喇。
雲吞麵
薏仁水
菠蘿叉燒包
雞翅
2016-05-24
$85 (Lunch)
  • 薏米水