2019-04-20 754 views
🍔🍟🥤🔹American Cheese Burger🔸Spicy Chicken Burger🔹Fries🔸Cola Soda一送到黎個burger係熱到燙手,薯條都係即炸起,我地仲要極肚餓咁食,完全覺得係人間美食!漢堡扒新鮮滾熱辣又厚又多汁,夾埋融晒嘅芝士,仲有點極多茄汁嘅粗薯仔,冇得輸!飲品其實好幾款都吸引,見其他人嘅milkshake好似好好飲,我地杯可樂梳打都唔差,似檸樂又似檸茶,酸得黎幾開胃,記得要嗌combo試埋飲品會抵食啲。本來我係為影相而去,不過miss咗$99 lunch combo唯有食返正價,一份係$138咁上下,total加埋咁就食咗將近300蚊。但過咗lunch又真係少人咗,影相都冇咁多人攝影,抵唔抵就真係見仁見智🤡😂
🍔🍟🥤

🔹American Cheese Burger
🔸Spicy Chicken Burger
🔹Fries
🔸Cola Soda

$140 (Tea)