十八夢

Meta Stages
2022-12-19 84 views
星期五放工後的Happy Friday當然要出來high and enjoy!!🤣🤣我同一大班friend來到位於銅鑼灣既哩間新派法日菜餐廳。就係我地放工附近,所以超級方便👍🏻👍🏻餐廳環境華麗雅致,黑白雲石風外牆配搭灰色梳化,坐得相當舒適😌😌 另外仲有live band show 睇,不過日頭就好似無得睇lu🥲仲可以切換至唔同場景!欣賞著唔同景色食飯,喺人生一大樂事!夜晚個Stage仲有真人live表演!下次要嚟夜晚場先得!!餐廳除咗有日式餐牌,亦有法式選項,啱晒有唔同意見嘅朋友, 所有日式午餐都包括沙律🥗前菜同茶碗蒸,沙律菜新鮮爽脆,前菜嘅青瓜海蜇帶麻油香🤩茶碗蒸可以更滑,但味道夠濃郁加咗唔少分👍🏻天然本鮪刺身盛好好食😋😋刺身好鮮甜,好彈牙,口感so good👍🏻👍🏻好fresh👅香蔥芝麻本鮪丼都好好食,飯粒用珍珠米煮,好鬆軟,易咬,易入口😋😋香蔥同芝麻都好香👍🏻👍🏻松葉蟹肉海鮮丼好足料,大大份蟹肉好鮮甜,超級新鮮,而且好多蟹肉😋😋👅好正!🤤🤤