事緣order左一個蛋糕,自己call司機去拎同送貨,點知貨到時發現唔係我地個蛋糕,而舖頭表示我地個蛋糕都唔係舖頭。搞完一輪話check cctv,都只係推左個責任落去司機度,話唔知司機有冇講錯電話號碼,冇對過歉。雖然店主願意refund半數,但我地覺得個蛋糕完全唔係我地order既味之餘,生日牌個名唔係我地朋友,貨不對辦,所以我地要求full refund。店主願意full refund,但因為我地係山旮旯,佢地冇辦法回收個蛋糕,然後佢話如果我地要求full refund,個蛋糕就生要見人死要見屍,姐係叫我地唔準食,第二日溶晒臭晒都要(寧願另外俾錢搵人速遞收番個蛋糕)雖然係黃店,希望舖頭冇咁多人手處理咁多單就要say no,無論咩人拎蛋糕都對清楚電話號碼,或者show單show order#囉。貨物出門恕不退換係明既,但訂既時候佢冇講過如果我地係叫司機攞要早一日通知,佢只係話如果要佢call車要早一日通知,唔係我地自己call都要通知佢。最後,因為唔想浪費食物咁折墮,當晚又真係完全冇得慶祝,我地係食咗個蛋糕同埋接受左半數refund。平心而論,個芒果奶蓋戚風蛋糕味道雖然普通但唔差,而

最後,因為唔想浪費食物咁折墮,當晚又真係完全冇得慶祝,我地係食咗個蛋糕同埋接受左半數refund。平心而論,個芒果奶蓋戚風蛋糕味道雖然普通但唔差,而蛋糕中間已經下榻左。

希望本身訂芒果奶蓋戚風蛋糕既人生日快樂。

Delivery