2016-10-14 810 views
我同朋友大家都係係附近返工, 友人話好想食點心, 點知去左附近一間酒樓完來佢地已經係落場時間! 但都不失我地既興致 友人話糖朝都係點心食, 甘我地就去啦!lunch time 時間有限, 見就近同之前食過粥都吾錯就揀左明朝點心相比酒樓既貴, 但都吾緊要,最緊要食到友人想食既野大家聚聚就已經好開心, 我地叫左5樣點心! 有鳳爪、流沙包、蝦同蘿白絲春卷、鮮蝦腸、奶皇煎堆 最好食係蝦、蘿白絲春卷同奶皇煎堆 蝦腸同鳳爪不過不失👌🏻最差係流沙包 ,流沙包吾流既連店員都話叫奶皇包咪算囉,叫乜野流沙包(最出奇係侍應話每次都有機會吾同、有機會會流、有機會吾流😨)我同友人每次有野上都講吾該, 但都無回應(我都明白吾一定要答返我地) 服務態度 一般!

有鳳爪、流沙包、蝦同蘿白絲春卷、鮮蝦腸、奶皇煎堆
最好食係蝦、蘿白絲春卷同奶皇煎堆

蝦腸同鳳爪不過不失👌🏻
最差係流沙包 ,流沙包吾流既

服務態度 一般!
流沙包
蝦、蘿蔔絲春卷
奶皇煎堆
所謂既流沙包
奶皇煎堆
流沙包仲話👍🏻,呃人
2016-10-12
$83 (Tea)