2021-07-29
我太懶好少寫食評 唔係太差或者超好都基本上唔comment 但今次真係的起心肝要寫食評嚟讚呢間嘅服務‼️我揀左晚市一人套餐 小食可以揀蝦多士或者麻辣餡包(大概係咁嘅名) 於是我問服務員 麻辣包係咩餡 有冇蔥 佢話冇 咁我就話好(雖然最尾改變主意要番蝦多士)後尾上主菜水煮牛嘅時候 佢就話呢碗唔要蔥啱唔啱 我話係啊 但明明我嗌係冇叫走蔥 心諗點解佢會知 朋友提我先醒起服務員記住左我嗌麻辣包嘅時候問過有冇蔥 雖然好似好小事 但作為顧客覺得成件事好細心!野食方面! 蝦多士好香脆 酸菜腐皮都好開胃水煮魚夠麻 亦都好香 但如果中意比較辣嘅口味 可能要問下服務員可唔可以加辣 牛肉比得幾大方 感覺都冇加太多鬆肉粉(定係生粉?) 唔會食落滑山山 仲有芽菜雲耳同粗粉絲個餐仲有枝幾大下嘅茶走嘅時候發現佢仲幫我地摺埋擺喺遮桶嘅遮 咁貼心嘅服務 無理由唔comment讚下!總括嚟講 食物有8/10 服務就滿分!計埋加一 人均100蚊左右 值得再幫襯!
野食方面!
蝦多士好香脆 酸菜腐皮都好開胃
個餐仲有枝幾大下嘅茶
總括嚟講 食物有8/10 服務就滿分!
計埋加一 人均100蚊左右 值得再幫襯!