2018-08-24 265 views
越南野我不嬲都鍾意食,呢間裝修得好工業風嘅越南餐廳一直都好想試,咁岩今日行過油麻地梗係要去試一試,哩間越南餐廳有幾間分店,而我覺得裝修得最型就係哩間,聽講裏面嘅侍應都係上咗年紀嘅公公婆婆,真係好友噱頭未夠七點就已經上到去,侍應服務相當殷勤,絕對有禮貌過啲年輕嘅侍應,哩一點真係要高度表揚呢度有素食同埋肉色選擇既,我哋梗係每樣都嗌啲試吓,素三文魚青木瓜沙律,烤牛肉撈檬,素銀雪魚扎肉煎蛋飯同埋串燒首先嗰素三文魚好得意呀,感覺好似蒟蒻,不過無味既,木瓜沙律調果不錯!烤牛肉撈檬啲牛肉好大份喔,不過全部都好un喔,真係咬唔到喔嗰素銀雪魚嗰汁就有啲咸,原來哩舊係腐皮整成既假魚至於嗰串燒就係最好味既一碟啦!雖然今晚既菜式未話有驚喜,但係我絕對會黎幫襯多次試埋其他菜款,因為哩度座得舒服,服務態度又好好
嗰素銀雪魚嗰汁就有啲咸,原來哩舊係腐皮整成既假魚