(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑Dirty 啡乳交融($36)夏天咁熱真係飲唔到熱啡,就叫左個dirty試下,佢係用左佢地自己炒既豆整,所以飲出黎啲味完全唔同,熱既coffee加凍冰冰既奶,超級好咪😋😋😋😋😋Hand drip 招牌手沖咖啡($48)呢到出名dark roast,性價比高,炒出黎啲豆好有風味,完左我地都買左啲掛耳同豆返去自己沖黎飲🥰🥰🥰價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑老實講,而家大部分cafe一杯咖啡都>$40,呢度既價錢可以接受,同埋佢都有好多掛耳同豆比你買,咖啡控岩曬😎😎交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑交通就真係唔太方便喇,係見放假冇野做又係土瓜灣泊到咪錶就行過黎試下,都行成10-15分鐘,大熱天時有啲難搞,如果黎建議搵番有咩巴士🚌係附近有站就會舒服好多🤣🤣🤣環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑環境好舒服,鋪頭細細間唔算多位,都等左一陣先有位,但裝修好靚好岩打卡,我地之前仲有朋友專登係門口影pre wedding,影出黎係好特別😍😍同埋店員好friendly,好有禮貌又會同你講2句,氛圍唔錯的🥰👍🏻性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑除咗係位置隔涉啲,其他野我覺得係香港黎講
(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
Dirty 啡乳交融($36)

Hand drip 招牌手沖咖啡($48)

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
除咗係位置隔涉啲,其他野我覺得係香港黎講算係唔錯同有特色既cafe,佢張印花卡仲用旁邊11條街名做主題,勁特別😎😎