2023-04-25 211 views
服務態度極差,以為唔會再去食首先,入到去店內,成間行一轉,竟然都沒有人招呼最後求其自己搵位坐低。入到去,啲餐牌勁唔乾淨,油立立;然後等成2~3分鐘先有人過嚟落單。落單後都成6~8分鐘,都冇人嚟執枱;結果到開始上食物時,先有機會要叫人嚟執枱。執枱嗰個待應又係搞笑嘅:收哂啲碟,收低條毛巾,就突然去做其他嘢,好似唔記得咗要抹枱!?結果我自己攞條毛巾抹一抹就算... 到最後條毛巾俾另一個待應攞走咗... 我感覺啲侍應極求其,完全係諗到咩就做咩,但係上一秒仲做緊嘅嘢就好隨意“冇頭冇尾”放低咗食物方面,叫咗個常餐。味道唔算差,但只是就一般。常餐的沙嗲牛肉麵,我就建議去附近的紅茶冰室,質素會較好。到最後,食完所有嘢,諗住叫侍應俾杯水嚟飲,點知叫咗2次,啲侍應都唔記得嘅... 到最後真係要叫到第3次,先記得俾我... 咁簡單嘅嘢都做唔到,啲侍應記性係咪真係咁差???總括而言,食物一般,但服務質素極差,no next time。如果大家有時間,建議行多5分鐘去食附近的紅茶冰室好過。
服務態度極差,以為唔會再去食

首先,入到去店內,成間行一轉,竟然都沒有人招呼
最後求其自己搵位坐低。

。如果大家有時間,建議行多5分鐘去食附近的紅茶冰室好過。
2023-04-25
$53 (Tea)