除左初開店幫襯過一次之後都冇再食過,見出左個肉燥拌麵(除左碗麵冇嗌其他野食),諗住外賣試下啦落左單之後咁我去埋粥啦,諗住都冇咁快,反正買個粥都用唔到幾多時間,再番去攞應該都差唔多,咁我買完番去,見到我前面買嗰個人拎左啦,下個實到我啦又等左陣,連我後面no.既都拎得,咁我忍唔住問下到我no.味,個呀姐望一望我張單行番入行,一句都冇講,咁我諗住佢係入去check下啦點知等下等下,我下個再下個no.都拎得啦,我終於忍唔住問收銀個哥仔,我呢個no.重要等幾奈先有,突然我望到佢後面有袋外賣,就係我個no.,個刻真係好嬲,我問個呀姐又唔答我,到我衝入去問先話,頭先嗌過呢個no.,冇人應所以放係到我行開左,外賣又搞掂,放係到冇問題既,不過有乜理由我問完拎外賣出黎既呀姐,都可以對我愛理不理既,你話好忙真係唔係忙,重有時間企出餐位傾計既,可能老闆唔憂做啦咁個肉燥拌麵,唔係唔好食,只係普通,不過分量偏少,食完都唔太飽

肉燥蔥油拌麵
2024-03-15
Waiting Time
25 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner