2010-12-28 31 views
牛肉同其他食物都ok服務態度極差我地12月中的時候就打電話book 12月27號六點的位,當其時問清楚唔駛交枱先book位,但食飯當日下午就有電話打來話要我地八點半交枱,於是要求同經理對話,那位姓申的經理就死都話佢地唔會話唔駛交枱, 佢地唔會錯,我地一定要交枱, 仲竟然話:如果唔交枱就唔接我地個booking又話就算我地打上寫字樓都係咁話,態度極之惡劣, 用嗌交的語氣同我講老實講, 如果佢地要交枱我地一係book 夜啲, 或者唔去佢度食啦,佢都未聽我話完佢就自話自話, 死都話佢地無錯,完全唔聽我講, 當晚我地都有去食,但七點半就問我地野食齊未, 但野食都未到齊, 又質疑我地叫咗的野食,到八點三仲放低水果甜品, 我地枱面仲有好多野未食, 跟住仲要我地埋單,跟住申經理又過嚟, 問我地係唔係唔走, 又繼續講佢的所謂道理,完全唔聽我地講, 佢有佢講,完全無作為服務性行業同經理應有的禮貌同態度所以雖然食物ok, 但服務真係極差, 食到我地一肚氣!
牛肉同其他食物都ok
服務態度極差

我地12月中的時候就打電話book 12月27號六點的位,
當其時問清楚唔駛交枱先book位,
但食飯當日下午就有電話打來話要我地八點半交枱,
於是要求同經理對話,
那位姓的經理就死都話佢地唔會話唔駛交枱, 佢地唔會錯,
又話就算我地打上寫字樓都係咁話,
態度極之惡劣, 用嗌交的語氣同我講
佢都未聽我話完佢就自話自話, 死都話佢地無錯,
完全唔聽我講,
當晚我地都有去食,
但七點半就問我地野食齊未,
但野食都未到齊, 又質疑我地叫咗的野食,
到八點三仲放低水果甜品, 我地枱面仲有好多野未食,
跟住仲要我地埋單,
完全唔聽我地講, 佢有佢講,
完全無作為服務性行業同經理應有的禮貌同態度
所以雖然食物ok, 但服務真係極差,
食到我地一肚氣!
2010-12-27