2017-04-01
時隔一年再光顧,用餐經驗極差1. 午餐時間,兩個人原本坐系中間大檯同其他人搭檯,準備叫餐既時候比阿姐叫我地轉去一張未執枱既四人卡位,佢執完完全無抹枱,結果要自己攞紙巾抹,掃走上手客人既殘羹剩飯,叫佢比兩杯水水又唔比,黑曬面,最後自己去攞2. 點野後隔左好耐d湯同麵包都唔黎,叫阿姐幫我地追單,發現原來無落單。。。3. 野食比較淡口,等待時間較長,最後又要追單4. 最火既系!!!!!飲凈兩啖野飲既時候,又再叫我地調位,我地已經講左飲埋就走,個阿姐都好堅持要我地搬埋一邊坐,驚死做唔到生意咁5. logistics極度混亂, 食完麵包又黎多左兩件,食曬個餐又問我地系咪未飲湯。。。我明白系繁忙時間,但賣緊50幾蚊一個餐就要有番50幾蚊既貨色同服務質素,講真唔會再去食,差評!!!!!!!
3. 野食比較淡口,等待時間較長,最後又要追單