2023-09-20 456 views
青檸醬油涼麵 $78夏日祭既特別版涼麵🎐咁熱嘅天氣配一碗凍嘅涼麵真係好正🤤 青檸既清爽配蘿蔔蓉一齊食~別有一番風味🥰雞肉都好嫩滑~店員話可以配沙律醬食,我哋覺得係濃d都幾特別,可以一試~濃厚雞白湯拉麵 $88聞落去有明顯雞既香味,好濃好順,特別一讚嘅係佢嘅糖心蛋,算係我近期食過最好食嘅糖心蛋🥹❤️而且食完成個麵都唔會口乾 ~我哋叫左3款祭典小食,全部都係$38唐揚魷魚圈伴雙色蛋黃醬好酥脆,魷魚味都好明顯。配埋佢地夏日祭既檸檬酒,超爽🤩🤤必試!章魚燒好似去咗日本興典既感覺日式甜醬油丸子再食多次都仲係覺得好好食🍡檸檬水燒酎梳打 $38唔太飲得酒既朋友都可以試吓,因為唔會太難入口~原味乳酸梳打 $18唔飲酒嘅朋友試吓🤭❤️特別想講既係店員姐姐超好人,好細心解釋每一道菜,淨係服務都值得再幫襯!
青檸醬油涼麵 $78

好似去咗日本興典既感覺

日式甜醬油丸子
再食多次都仲係覺得好好食🍡

檸檬水燒酎梳打 $38
唔太飲得酒既朋友都可以試吓,因為唔會太難入口~

原味乳酸梳打 $18
唔飲酒嘅朋友試吓🤭