2009-07-06 149 views
因為今日一個不愉快經歷令我對呢間野既印象好差雖然一直都有聽人講過員工黑口黑面粗聲粗氣會鬧人既, 不過唔太為意啦直至今日幫屋企人買蛋撻啦,去到佢話咁岩得2個, 阿姐話15分後先有, 咁就買住2個先啦, 同佢講左我30分後再黎買埋果4個,阿姐都有同我講好, 叫我轉頭黎, 我仲有問埋佢一陣係咪收番半打個price,咁我30分後番去啦,阿姐都認得我, 自己去執左4個比我,點知到收錢個女人就兇我啦, 話無d咁既事, 唔可以收半打個價錢,幾個員工圍我咁滯, 話我第一次去「無講到」要半打, 佢堅持要收單價收錢個女人仲串我話 『一係你唔好買囉』成件事我想講 我唔係為左2蚊而嘈 係佢地真係好無禮貌我唔係無理取鬧 我唔係屈佢地平比我 我亦都一早有講如果你本身係唔比客人咁買既話 點解一開始我問果時你唔講清楚?你可以比個建議我叫我一陣一次買6個平d佢地無不特止 仲要屈我話我根本無講過係要半打 事後先又同我講要一開始比曬錢講真 你一間舖頭開出黎 你唔訓練下d員工 有問題時 就話係個客有問題同埋可以為左一件小事咁樣對d客 做生意可以為左咁少錢 完全唔介意得失一個客我覺得真係好過份綜合間野各方面黎講面包款少, 味道
因為今日一個不愉快經歷
令我對呢間野既印象好差

直至今日幫屋企人買蛋撻啦,
咁我30分後番去啦,
阿姐都認得我, 自己去執左4個比我,
收錢個女人仲串我話 『一係你唔好買囉』

成件事我想講 我唔係為左2蚊而嘈 係佢地真係好無禮貌
我唔係無理取鬧 我唔係屈佢地平比我 我亦都一早有講
你可以比個建議我叫我一陣一次買6個平d

我覺得真係好過份

綜合間野各方面黎講
面包款少, 味道一般,
價錢ok, 員工態度惡劣, 衛生唔算太好, 由其d面包盆好多粒狀物體(應該係包碎掛)
加上呢件不愉快經歷 我係絕對唔會再去呢間野