2018-03-09 512 views
啱啱睇番呢度啲食評,原來我嘅遭遇唔係冰山一角。驟眼望埋去現場其實好多都係三至四人枱。 咁我人數多都等左好耐,見到好多三至四人枱嘅飛都嗌咗入去,再望入去見到最尾有一張空左好耐嘅大枱。 咁我就問下入面嗰張空枱可唔可以坐同埋安排入座嘅問題, 點知個waitress就用一個好串同埋冇尾音嘅語氣(我都見到唔少呢度比食評嘅人都有呢個感受)同我講已經book曬同埋出面冇檯畀你夾到。 其實如果啲枱畀人book咗,可以禮貌啲同我講返,如果佢哋幾多點都未到,可以畀到張枱我,而唔係用一個極差嘅態度去回應一個客人。我朋友都話雖然佢冇講粗口但係佢嘅說話語氣比粗口更難聽。 一間餐廳除咗食物要好食之外,服務態度都好重要。如果未食飯都已經俾客人食咗一肚氣,真係咩都飽曬,唔使食喇!不過,強烈建議如果鍾意食一肚氣嘅人可以去感受一下。😁
啱啱睇番呢度啲食評,原來我嘅遭遇唔係冰山一角。

不過,強烈建議如果鍾意食一肚氣嘅人可以去感受一下。😁