2006-08-12 42 views
一直都想試lobster bar o既龍蝦湯, 終於有機會啦, 仲要係有人請添^_^! 入座後先上一大籃香噴噴o既麵包籃, 配上牛油果醬+牛油, 好味! 未食頭盤都已飽左1/3!再上o既係煙肉香草汁焗美國生蠔, 原隻連殼上, 雖然唔係ber尾月份, 但依然大大隻又juicy, 又係讚!之後就係全晚最期待o既龍蝦湯啦! 真係好creamy同埋有好多彈牙o既龍蝦肉! 配上一塊焗得外脆內軟o既迷你o既蒜蓉包, 讚呀! 飲到一半個湯凍凍地, waitress仲主動幫我地去翻熱, 服務勁得呀!食到呢度已經飽左八成啦! 不過主菜o既焗龍蝦都好好味!食物又好, 服務又稱心, 食得好開心!
食到呢度已經飽左八成啦! 不過主菜o既焗龍蝦都好好味!
食物又好, 服務又稱心, 食得好開心!