2023-10-15 221 views
今日去一田買嘢順便喺商場睇吓有咩食,就見到呢間西餐,我朋友都話好耐冇食過西餐就入去試吓,入到去見到佢哋咁啱拍緊嘢都幾開心咁~環境都好寬敞舒服,尤其係佢有個露台可以係出面飲下野chill下望住大海☺️-招牌忌廉青口 $178青口好新鮮忌廉又香又滑青口都好飽滿鮮味~-青豆南瓜湯 $68好鍾意喺西餐廳飲南瓜湯聽到今日是日餐湯係南瓜湯就毫不猶豫點了😍南瓜好香滑又夠幼滑食多到少少顆粒感應該就係青口服務員仲好貼心問我哋需唔需要黑胡椒通常呢啲都係問先有主動問真係好好☺️加埋黑胡椒更加有層次👍🏻-澳洲烤羊扒 $308我哋叫咗五成熟一次落去啲肉汁標晒出嚟超吸引🤩肉味好香濃唔燥🥰仲可以自己加檸檬汁🍋配埋佢個青草醬一齊食好清新❤️-小烤羊手卷 $168朋友話好少餐廳可以食到呢啲手卷見到就好想試下但係我諗我應該係第一次食個感覺都幾特別佢係卷皮包住咗啲菜再有啲用香料調味過既羊肉喺裏面仲有啲青草醬中和樣嘅油膩感又唔會太蘇另外仲有啲職責嘅薯條同埋沙律所有嘢恰到好處油炸嘢又會有啲沙律酸醋中和下🤩-Apple Cooler $68羅勒、蘋果汁、檸檬汁、黃瓜酸酸甜甜咁好開胃🤤好鍾意呢啲層次😋-芒果🥭奶昔 $48又話嘅奶昔又有少

招牌忌廉青口 $178
青口好新鮮
忌廉又香又滑
青口都好飽滿鮮味~

青豆南瓜湯 $68

另外仲有啲職責嘅薯條同埋沙律
所有嘢恰到好處
油炸嘢又會有啲沙律酸醋中和下🤩

Apple Cooler $68
羅勒、蘋果汁、檸檬汁、黃瓜
酸酸甜甜咁好開胃🤤
好鍾意呢啲層次😋