2023-10-09 1288 views
三年前嚟幫襯 euro gogo 因為去完樓上 EGG 配眼鏡,三年後又嚟 EGG 配眼鏡, euro gogo 仍然營業,不過! EGG 眼鏡就貴咗成$200蚊! euro gogo 無點加價! 讚!點咗蒜片鹽燒一口牛脷,白汁香腸火腿磨菇意粉,百寶 pizza 半份,煙肉磨菇薯蓉,西蘭花忌廉湯,凍荔枝茶同凍蜜桃茶.優點:1, 當年 euro gogo 無餐湯供應,我寫完食評作出提議,轉頭佢頭就出餐湯,所以點都會叫餐湯,而且係我喜歡嘅白湯唔係紅湯,西蘭花味比忌廉味重,雖然質感水咗D但係自己喜歡嘅味道,夾自己口味.2, 蒜片鹽燒一口牛脷出色,牛脷超鬆軟,炸過嘅蒜片亦超正,滿分!3, 白汁香腸火腿磨菇意粉白汁足夠,意粉彈牙,滿意.4, 凍荔枝茶同凍蜜桃茶味道夠濃無偷工減料.5, 座位尚算闊落,環境氣氛亦出色,服務員服務態度唔錯.缺點:1, 又係冷氣不足囉.2, 百寶 pizza 餅底唔夠香脆.3, 係咪少客叫餐湯,所以餐湯無咩選擇?4, 意粉又係無得選擇! 有長通/蝴蝶通就一流!EGG 服務算唔錯,舊眼鏡無咗個鼻托,佢地免費同我配翻,又洗眼鏡又調較翻鏡脾無咁鬆,一份錢一份貨囉!

優點:

3, 白汁香腸火腿磨菇意粉白汁足夠,意粉彈牙,滿意.

4, 凍荔枝茶同凍蜜桃茶味道夠濃無偷工減料.

5, 座位尚算闊落,環境氣氛亦出色,服務員服務態度唔錯.

缺點:

1, 又係冷氣不足囉.

2, 百寶 pizza 餅底唔夠香脆.

3, 係咪少客叫餐湯,所以餐湯無咩選擇?

4, 意粉又係無得選擇! 有長通/蝴蝶通就一流!