🍝明太子忌廉煙肉意粉 $178佢個份量超級多,食極都有😂味道方面不過不失,但醬汁太濃稠,食到最後少少膩😥🍔雙重芝士和牛煙肉日本蛋漢堡 $208和牛漢堡扒肉味唔算重,不過夠juicy,而且唔會好柴💙麵包都好鬆軟,食到淡淡既牛油香🤤煙肉個味有d搶,蓋過左漢堡扒既肉味☹️配菜既薯角同沙律菜都表現幾好👍🏻🍰巴斯克流心芝士蛋糕 $88佢個蛋糕味道同質地都唔錯既,口感濕潤,又唔會好甜🤩但係佢唔應該叫巴斯克😂佢完全無果種焦香既味道🤔然後有少少奇怪既位係舊蛋糕係好熱既,似岩岩出爐😂😂😂整體黎講,餐廳既位置坐得好舒服,而且成個感覺都係悠閒既,適合同朋友傾計、慶祝生日🎉🎂食物方面就還好,唔算好驚艷,但絕對唔會伏🙈

🍝明太子忌廉煙肉意粉 $178

🍔雙重芝士和牛煙肉日本蛋漢堡 $208