2021-06-24 1536 views
來這店純是coupons 驅使下才會來的, 但望真佢亦有部份是相對貼近一般人嘅價位定食, 由於有coupons 墊底, 就叫咗一些較為中價嘅定食套餐, 豪華三色飯$378 鋪面嘅用上吞拿魚茸, 海膽及大量嘅三文魚籽, 以本傷人嘅陣勢沒法輸,雖然其他配菜只是一般但主菜無論外觀同質素都係交足功課, 水準以上完成, 佐賀產照燒牛扒御膳$388 牛扒雖不算超厚肉但也完全拿捏準確半生概念, 有油脂但非只有肥還帶濃濃牛肉的騷香, 簡易而直接擊倒我們, 還有不得不提的是最尾上嘅跟餐甜品- 蕨餅, 係好少有的食得出做嘅師傅做這舊粉糰用上一些特別技巧令這件粉糰不只是似一件糯米糕嘅口感, 平凡的外表而充滿內涵可惜又有幾多人會停下細味慢嚐呢? 反而個人而言這個跟餐甜品才是真正的主角! 下次再來也一定要食這個甜品啊!

套餐配菜
豪華三色飯
佐賀產照燒牛扒御膳
2025 views
跟餐甜品- 蕨餅
2021-02-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$421.5 (Lunch)
豪華三色飯
佐賀產照燒牛扒御膳