2021-08-04
餐廳規矩,一定要等齊全部人先入得,一個朋友真係因天雨交通受阻遲到,七個人企在人地食拉麵客人背後等足二十分鐘,又逼又多人行來行去。收得二三千蚊位要人罰企走廊第一印象扣晒分。個女經理問我哋齊人未又催又黑面,之後仲冇禮貌到喺confirm”係咪就係你唔食XX”既時候,用食指直指住我塊面咁督就喺我眼前5-10cm距離!仲反問點解唔早啲講?喺凍房時因為我哋好多人,阻住佢開道門,佢叫完借借嫌朋友讓開得慢,竟然出手一下大力拉我朋友前臂(肉掂肉佢手指抓住朋友前臂),再黑住面開門。有嗰句講個句,撇開要投訴的女經理外,食物唔錯,廚師識搞氣氛細心有禮貌拉返分,令原本谷氣的一餐飯得以食落。廚師要讚!但一間餐廳請著一個唔好的樓面伙記真係搞砸晒成間野
廚師要讚!但一間餐廳請著一個唔好的樓面伙記真係搞砸晒成間野