2009-11-18
7點左右黎到, 兩個人, 前面大概有10張枱, 於是等左半個鐘左右一入到去, 兩個人0既枱真係比較細, 食到一半0既時候, 我發現完全冇位可以放之後黎0既餸 唯有快D食...............小籠包 ~ 好好味, 皮好薄, 雖然我都係唔小心將皮整穿左, 但係完全冇破壞佢俾我0既好印象椒鹽排骨 ~ 呢個好一般, 我本來想像係一舊舊細細0既排骨, 椒鹽味比較重0既個種, 結果發現好似排骨湯拉面個D排骨, 但係味道差D鯊魚骨湯雜菌拉面 ~ 呢個比預算中好, 本來以為好淡, 但出黎效果又OK喎, 湯幾入味, 面就有部分硬左D, 但係整體黎講都算唔錯乾坤粒粒炒年糕 ~ 呢個味道好似我食過0既另一個菜-- 八寶辣醬,不過就多左年糕, 略嫌唔夠辣, 拎黎撈飯0既話應該唔錯