2020-07-02
全球TOP5的特濃朱古力💛可可果味香濃🆙!====================《78% Iced Chocolate $45》天啊😭💕好飲到升天啊!呢間野我bookmark咗兩年,終於飲到真係好感動,而且仲要係神級好飲!大概係我飲過最濃、最smooth既朱古力😳!.小編一向鐘意黑朱古力既苦甜,如果大家有食過明治既黑朱古力而又鐘意既話,你一定都會鐘意呢杯朱古力!本身以為78%都會偏苦但飲落一啲都唔會🤤反而係好重果香,而且店主仲特登留返少少可可碎,所以佢係一杯飲得又食得既朱古力!.好欣賞凍朱古力係事先將凍奶混合好,而唔係靠後期加冰整凍佢☺️所以杯野夠凍得嚟又冇冰,唔使驚大熱天時拎住杯野啲冰會溝到淡哂😍!.成日去西上環既我實在太後悔咁遲先飲 @hakawachocolate 既朱古力!經過既朋友一定唔可以錯過呀!一杯份量啱啱好,唔過甜又唔膩,超正💖
====================
《78% Iced Chocolate $45》