2012-02-22 6 views
記得呢到剛剛開業嘅時候仲諗: 吓! 呢到又開一間賣雞蛋仔,其實唔係太睇好,當時裡面D人見到路人行過仲大叫試吓啦咁,點知宜家做到榜上有名,仲好多時要排隊。我叫咗粒粒朱古力味,因為係"粒粒"兩個字吸引住,究竟係米真係會有一粒粒嘅朱古力係每一粒雞蛋仔裡面呢?俾完錢個姐姐會話你知要等幾耐跟住俾個牌仔等叫號碼,門口有兩張櫈可以坐,雖然係唔夠,但值得一提係有枝消毒清潔液免費消毒,真係額外細心。出面一般朱古力味嘅雞蛋仔都係成個朱古力色,聞就好香,食落去只略帶朱古力味,但呢到就好唔同(附圖),而且食落去好似食醉朱古力曲奇,唔會太甜,D皮好似蛋卷咁脆,但裡面就好軟,仲要好大個,隔咗10分鐘再食都仲係外脆內軟,超正!

個邊邊唔係燶咗,而係D朱古力
2012-02-18
Waiting Time
6 Minutes (TakeAway)
個邊邊唔係燶咗,而係D朱古力
  • 粒粒朱古力雞蛋仔