2017-11-27 156 views
聽朋友講D2place好耐,今日到D2 place 行街,見到工廈翻新又幾成功wor!是因好多裝潢漂亮、又趁返工廈的工業風。感覺好舒服。太肚餓關係門口搭電梯上商場1樓就見到呢間餐廳。見門口菜單都相當吸引,就決定儘管一試。這次我們叫了-------------炸魚薯條!!薯條很好吃,炸魚的魚肉鮮嫩,朋友說但味道過淡。而且餐沒有跟飲品,為一大遺憾。我們還叫了-------------------xxxx肉眼扒餐!(全名不太記得)同樣我覺得薯條炸得不錯,配菜也很OK!扒我叫了8成熟,味道也不錯。但美中不足,這塊扒比較薄同埋多肉根。我們還叫了---------蒜香雞翅!很好吃,好脆,蒜香足!!推介。*炸魚餐 $118*xxxx肉眼扒$218*雞翅 $58 (極力推介雞翅)
這次我們叫了-------------炸魚薯條!!

*炸魚餐 $118
*xxxx肉眼扒$218
*雞翅 $58 (極力推介雞翅)
蒜香雞翅
炸魚薯條
2017-11-27
$200 (Dinner)
蒜香雞翅