2017-10-01
國慶日放假,當然想食好野。本來系去食牛角 但無奈太多人😣。咁上網見新麻蒲幾好,所以就去試下,因為無去過。就系咁就出事喇~~~我地系食放題,因為之前見過系無放題,佢有嫩牛排肉,五花肉,烤雞等等。我地共寫左三次紙入單都系有寫嫩牛排肉。但最後都冇比到嫩牛排肉,而系比左五花肉。再三追問,一個戴眼鏡,扎丸子頭既女員工走黎講已經冇嫩牛排肉。即系咁冇既話系咪一早要同客人講聲呢?!吾系要等到入左單,再三追問先講冇晒。而且服務態度系超差。吾系剩系個位女員工,而系好多員工服務都好差,舉手想入單系冇人理你,而且會扮睇你吾到,要你舉到手都斷都可以吾理你,究竟系咩態度呢?吾要求你好好,但連最低既服務態度都冇。除左灰色衫收錢既員工之外、其他所有紅色衫既員工都好吾掂。食物質素都吾掂好差 完全吾好食。系得腸仔好少少。飲品就可以接受。以後吾會再去食,冇下次。垃圾。😡😡😡😡😡😤😤😤😤😤😤😤😤😤😡😡😡😡😤😤
本來系去食牛角 但無奈太多人😣。