2022-02-08
裝修風格以石頭🪨和紙及水泥設計,感覺好禪,舒服寧靜,令人放鬆可以好好享受咖啡同茶☕️打卡超級靚,影左好多張相😂店內所擺放既係日本櫻花🌸無諗過可以響香港見到日本櫻花店主好有善有禮貌同耐心👍🏻👍🏻👍🏻因為第一次去,想知道多d menu 上既食物同飲品,問左好多問題,服務態度非常好,超耐心介紹比我地,希望佢地以後都可以keep到呢個服務態度👍🏻👍🏻勁好彩地有原個蜜柑卷叫😳原來岩岩番貨🥰太好啦!佢哋成日好快就賣晒🥲真係要撞彩😂蛋卷好鬆軟Cream好細膩唔甜,真係原個日本蜜柑好重本🤣因為係期間限定,同埋成日賣曬,所以再外賣左2件番屋企人另外我係衝住水果pillows 而來🤣佢個cream原來係店主每日自己打,一樣唔會太甜,又係日本生果😋😋😋一食就知🥰好好味,然後好掛住日本🥲幾時有得飛飲品叫左蜜柑茶,聞落有淡淡既蜜柑香味,食住甜品飲熱茶一流👍🏻不過要細味先飲到蜜柑味道,男朋友完全飲唔岀美中不足係座位好少,加上我星期六去,我見岀面有人排隊,所以都係chill 左陣就走,廢事霸住張枱咁耐😂不過我會再去,下次試飲咖啡同埋店主另一款推介既大板燒三文治🥪期待