其實今次絕對唔係第一次嚟到Green Waffle食飯,因為公司喺附近嘅關係,平日亦唔少機會嚟幫襯!但有一樣嘢要提大家,如果唔係非繁忙時段嚟食嘅話,*一定要記得Book位*,否則好大機會會1摸門釘!先介紹下,我同朋友總共叫咗兩個鑊仔芝士薯粒,仲有一個芝士肉醬蕃薯條😋 如果作為芝士控係絕對唔可以放過。講返鑊仔薯粒,最欣賞嘅地方唔單止係薯仔香口,而且上面嘅溫泉蛋同調味粉,令到口感同層次都升咗幾個level!而蕃薯條又一啲都唔油膩,的確唔錯。可惜地點其實對於大眾都唔算太方便,始終要上山落山,而且價錢定位亦係少少偏貴。不過味道嚟講絕對係獨一無二,而同類菜式喺香港亦唔常見。P.S. 聽講中環店味道比其他分店都好,不過口味就係個人選擇,請自行判斷~味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️

鑊仔薯粒

肉醬蕃薯條