2019-02-01 7 views
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk🙂 榴彈咁重味既食物 好少店夠膽開 因為都幾多人唔中意隻味 我就冇乜所謂既🙂 -🍍榴槤奶蓋錫蘭紅茶🍍($35)一入口就有粒粒榴槤果肉入口 每一啖都有 榴槤愛好者一定中意 因為真係幾足料 而奶蓋芝士味同奶味都好重 中意食奶蓋既人一定唔會失望🙂🌕百香果芒果沙冰🌕($30)入口好smooth 好順口 唔會好似出面果d 咁 入口咁唔舒服 而且芒果味好重 如果係夏天飲 一定好正同燒暑🤤🤤🤤總結來說 榴槤愛好者 可以去試下 佢仲有幾款唔同小食 都有榴槤係入面🙂-🎈旺角廣華街1號仁安大廈地下24A舖-平均傷害:$32.5
🍍榴槤奶蓋錫蘭紅茶🍍($35)
🌕百香果芒果沙冰🌕($30)
定好正同燒暑🤤🤤🤤
🎈旺角廣華街1號仁安大廈地下24A舖