2017-03-26
聽朋友講深宵食堂唔錯,今日就同友人走左去尖沙咀分店試一試佢,餐廳位於街口轉彎位既商業大厦,係一間樓上鋪,好在兩個星期前訂座,坐左陣,見到人流逐漸地多左餐廳環境好有日本居酒屋格調,燈光設計柔和,有歌聽,除左普通座位,Bar枱座位,仲有室外座位,相信係餐廳其中一個特色😄餐牌係用木製,設計夠晒特別,野食種類尚可,分類清楚👍,仲有深宵推介,正蜜糖八爪魚,以為係有八爪魚同雞肉腸,原來係造型好似八爪魚😄,好香蜜糖味,帶咸,食落味道唔錯,一定係小朋友至愛汁燒金菇肥牛卷,街邊小食,BBQ食得多,唔知餐廳如何🤔,牛肉切得透薄合宜,夾住金菇,呢個組口真係冇得輸,好juice👍鐵板香草黑豚肉,將平凡既豚肉煮得好入味,食落會聞到陣香草,一d都唔煙韌,好好食,值得推介凍豆腐,完全係想像中,好吃😋,有芝麻醬味,my favourite ,中意豆腐,素食既你,一定要試車厘茄,燒得好,洒左味粉,感覺冇咁單調,好特別,可以試食,作飯後輕食士多啤梨特飲,聞落有士多啤梨香味,杯底有涼果啫喱,好飲😗
餐廳環境好有日本居酒屋格調,燈光設計柔和,有歌聽,除左普通座位,Bar枱座位,仲有室外座位,相信係餐廳其中一個特色😄 餐牌係用木製,設計夠晒特別,野食種類尚可,分類清楚👍,仲有深宵推介,正 蜜糖八爪魚,以為係有八爪魚同雞肉腸,原來係造型好似八爪魚😄,好香蜜糖味,帶咸,食落味道唔錯,一定係小朋友至愛 汁燒金菇肥牛卷,街邊小食,BBQ食得多,唔知餐廳如何🤔,牛肉切得透薄合宜,夾住金菇,呢個組口真係冇得輸,好juice👍 鐵板香草黑豚肉,將平凡既豚肉煮得好入味,食落會聞到陣香草,一d都唔煙韌,好好食,值得推介 凍豆腐,完全係想像中,好吃😋,有芝麻醬味,my favourite ,中意豆腐,素食既你,一定要試 車厘茄,燒得好,洒左味粉,感覺冇咁單調,好特別,可以試食,作飯後輕食
士多啤梨特飲,聞落有士多啤梨香味,杯底有涼果啫喱,好飲😗