2023-09-19 64 views
今日約左朋友去旺角,揀左le一間以前成日同朋友去玩boardgame既Café食晚餐,地點方便,環境亦算不錯。#Combo For Two 二人套餐👭🏻🦀炸蟹餅 蟹餅炸得剛剛好,不會炸到太乾,配上泰式酸辣醬,甜甜酸酸,十分開胃。🍕#10寸千島夏威夷手拉Pizza手拉Pizza餅底薄得黎十分煙韌,Pizza邊十分香脆,係有Quali既手拉Pizza~加上千島醬、菠蘿同火腿做topping,推介~🥘#黑松露雜菇意大利飯意大利飯軟硬適中,不會太淋,食落粒粒分明,岩曬唔中意糊仔口感既我😌!黑松露香味濃郁,同雜菇都分量十足,加埋白汁調味剛剛好,不會太膩~🥤#凍榛子朱古力朱古力同榛子味都濃郁,好飲!Café仲有好多boardgame比客人借玩,而且仲有可以坐8至10幾人既卡位,約埋一大班朋友gather真係好ok

#Combo For Two 二人套餐👭🏻

🦀炸蟹餅

🍕#10寸千島夏威夷手拉Pizza

🥘#黑松露雜菇意大利飯

🥤#凍榛子朱古力
朱古力同榛子味都濃郁,好飲!