2019-05-24 326 views
今日到旺角經過呢間日本野,咁我地就入去試下啦。因為入座時都未夠7點,所以環境都比較靜,可以同老公靜靜傾計。店中間有棵櫻花樹都好特別丫我地叫左1)牛舌串燒 - 都熱辣辣,牛舌算厚身,唔會乾,上面有沙律芥末醬,都幾夾,老公大讚。2)雞翼串燒 - 唔係乾真真嘅雞翼,有d燒汁,同樣熱辣辣3)燒蠔 - 上面有d汁同魚子,老公食嘅,佢話好食,但略嫌細隻左d4)吉列豬扒烏冬 - 表面平平無奇,但有驚喜,豬扒比我想像中鬆化同juicy👍🏻5)極上雜錦魚生飯 - 魚生算多,每一啖飯都有魚生可以送,亦都好新鮮老公仲叫多左兩隻甜蝦同青檸梳打,而我杯matcha latte仲跟埋和果子,杯野好靚,如果抹茶濃d更好❤️
今日到旺角經過呢間日本野,咁我地就入去試下啦。

我地叫左

2)雞翼串燒 - 唔係乾真真嘅雞翼,有d燒汁,同樣熱辣辣