天水圍街坊揮手區 🙋🏽🙆🏻‍♀️ 呢區美食一向匱乏,商場唔係茶記就連鎖快餐店,近日濕地公園新樓盤 The Wetland 入伙後,陸續開咗啲新餐廳,以後又多幾個選擇啦 😛 稻神食堂裝修偏復古田園風,以為係食西餐?睇完 Menu 先知有台灣滷肉飯、酸菜魚米線同「麻小二」麻辣湯米線。當日唔多肚餓就揀咗茶餐,特長熱狗真係童叟無欺,大隻過我手板嘅熱狗 🌭️ 脆皮腸加勁多茄汁同黃芥末,配埋蘋果薯仔沙律食極都食唔晒,先 $40 咋!😱男朋友叫咗台式肉燥蔥油雞扒飯,大大碗同樣都係 $40,雞扒皮脆肉嫩配埋葱油夠香口,呢個價錢呢個份量好良心,好食過臺味多多聲 😆 下晝曬住太陽望住一片綠色,其實都幾舒服 🌿 濕地公園呢頭比較靜未必好旺場,住附近嘅不妨支持吓 💪🏻

台式肉燥蔥油雞扒飯

2022-02-27
$50 (Tea)
台式肉燥蔥油雞扒飯