2021-11-21 93 views
現今世代機械人逐漸取代人類工作,機械人送餐已經係常常看到的平常事。依間餐廳用咗好多機械人,不過唯一取代唔到嘅係人類嘅創意同埋設計,依間餐廳設計都想有啲心思,比人一種開胃既感覺,仲有啲人情味,啲姐姐都非常nice。叫咗個薏米人蔘燉雞湯同意式海鮮茄蓉意大利麵,小食就叫咗有子雞翼;個雞湯係意愛驚喜,超濃郁的薏米人蔘味,冇味精,係誠意之作,至於個意大利麵亦都10分彈牙,口感十足,調味亦都非常新鮮恰到好處。個雞翼新鮮炸出嚟,配合埋新鮮柚子醬,簡直非常醒胃,食落去非常香口,然之後肉汁滲出嚟好吸引🤪嘢飲方面除咗飲咗好多啤酒之外,特飲叫左杯籃荳花檸檬茶,花香撲鼻適合解解膩,重點叫咗咁多嘢食埋單都係$335