2019-03-07 42 views
是日落雨,陰陰濕濕,最岩食d辣野驅寒。同朋友一行四人一齊去尖咀上樓食川菜🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶位置好易搵,係正龍城藥房對面4個人食呢d,正呀🤤食住前菜先,估唔到前菜已經有驚喜,2兜都好食😍好快已經俾我地清哂🙈酸菜桂魚啖啖肉🤤,好足料,4個shear食都好夠,魚塊夠大而且滑,加埋d菇再加湯撈飯食,超正❤呢個係干鍋鮮田雞,如果鍾意麻一定要叫,因為真係食到個嘴痹左😂食呢個又係一定要食飯架川滷大腸,好肥好乾淨好夠味,重點係唔咸,唔會遮左d腸味火爆鮮鵝腸,推薦要叫😂😂鵝腸好爽,就算其他配菜好似木耳窩筍都好食,成碟淸哂👍🏻最後重有豆腐皮蛋同窩筍絲,成餐d野食都咁重口味,總要叫返d淸d既balance返。總括而言,呢到好食好坐又易搵,如果幾個fd食餐飯想坐得舒服d既,呢到係好選擇👍🏻
是日落雨,陰陰濕濕,最岩食d辣野驅寒。
同朋友一行四人一齊去尖咀上樓食川菜🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶

位置好易搵,係正龍城藥房對面
4個人食呢d,正呀🤤

食呢個又係一定要食飯架

川滷大腸,好肥好乾淨好夠味,重點係唔咸,唔會遮左d腸味

火爆鮮鵝腸,推薦要叫😂😂
鵝腸好爽,就算其他配菜好似木耳窩筍都好食,成碟淸哂👍🏻

Type of Meal
Dinner