2023-05-06
平時好鍾意食辣嘢,呢日試咗呢間幾特別嘅川式麵,都幾地道同抵食。有麵食套餐選擇,分ABCD選項,自由揀要邊個餐。A係麵、B係飲品、C係小吃,而D就係甜品啦~我哋揀咗一個ABC套餐$98,同埋一個ABCD套餐$109,中環區嚟講都幾抵食!麵可以揀紅湯同白湯,唔食得辣嘅都有嘢啱食!🍜瘋狂肥腸面呢個麵好有驚喜!肥腸好乾淨無怪味,好大塊又煙韌,鍾意食內臟必叫!湯底個辣度幾正,係會食上癮嘅味道😂 我幾鍾意個麵質,雖然麵條唔係好粗,但仍然保持到麵嘅爽度,煙煙韌韌唔會腍晒,掛埋辣湯食好爽!🍜瘋狂牛肉面呢個麵揀咗白湯試下,湯底幾香胡椒味,仲有好多芫荽同蔥花,我好啱食😂 牛肉腍中帶爽勁,幾好食!麵條一樣係好煙韌!唔食得辣揀呢款啱晒~🌶️泡椒鳳爪有兩隻辣椒,都幾辣!辣過個麵,但辣得好爽,正!🍗棒棒雞 +$33個汁有啲似口水雞,但係純雞肉無骨,幾惹味!🍧成都老冰粉第一次食呢款甜品,又幾好食喎!冰粉係一大舊,滑嘟嘟,幾清甜,加埋鹹嘅花生同肉碎一齊食,完全無違和感,味道好夾,必食!餐飲叫咗羅漢果冬瓜茶(熱)同埋紅肉柚子+$7,兩杯都幾好飲!瘋狂小面嘅麵食果然係如其名,辣得好爽好瘋狂😂 食完會想再食!下次挑戰下加辣先
有兩隻辣椒,都幾辣!辣過個麵,但辣得好爽,正!
個汁有啲似口水雞,但係純雞肉無骨,幾惹味!